El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Ferida una dona de 70 anys en un incendi a Sant Andreu

Societat

Un incendi en una habitatge de la rambla de l’Onze de Setembre aquest divendres cap a les 22.30 hores de la nit ha ferit amb caràcter lleu a una dona de 70 anys. Tal com ha avançat El Periódico, l’afectada va ser traslladada d’urgència a l’hospital de la Vall d’Hebron, on encara es recupera. Respecte al sinistre, aquest va començar a la quarta planta d’un edifici on els veïns van haver de ser desallotjats per la quantitat de fum que es va generar.

 

La mobilització dels equips d’emergència fins a aquest tram de la rambla va obligar a tallar del lateral de circulació del costat Llobregat. Malgrat l’ensurt, al final els afectats van poder tornar a casa i ningú va haver de ser reallotjat. Tal com van comprovar Bombers de Barcelona, l’estructura de la finca no va quedar afectada.

Fotografia | Ambulància medicalitzada // Bombers de Barcelona

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt