El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Pròsper Puig presidirà la fundació Barcelona Comerç

Economia

El president de L’Eix Sant Andreu, Pròsper Puig, serà nomenat president de la fundació Barcelona Comerç la setmana vinent. Tal com ha avançat La Vanguardia, el veterà professional de la venda al detall assumeix la màxima responsabilitat de l’entitat empresarial de Barcelona, després d’exercir la vicepresidència els darrers set anys. De fet, el veí de Sant Andreu encara no ostenta el càrrec formalment (a hores d’ara ha assumit una presidència interina), ja que el nomenament oficial haurà d’esperar a la ratificació del patronat.
Propietari de la Cansaladeria Puig del carrer Gran de Sant Andreu des de la seva fundació l’any 1957, no serà la primera vegada que el mestre xarcuter accedeix a una presidència. De fet, des de fa vuit anys que ocupa el càrrec principal de l’Eix comercial de Sant Andreu i també presideix la Federació Catalana de Carnissers Cansaladers i Xarcuters. Una trajectòria que no només li ha valgut el reconeixement del sector empresarial, sinó també local: l’any 2018 va rebre la Medalla d’Honor de Barcelona pel seu “compromís amb el poble de Sant Andreu i amb el comerç de barri, de qualitat i de proximitat”.

 

Puig substituirà al capdavant de la fundació Barcelona Comerç a Salva Vendrell, propietari del bar Marcel del barri de Sant Gervasi-Galvany, ja que aquest a partir d’aquesta setmana passarà a assumir la presidència del Gremi de Restauració de Barcelona (en aquest darrer cas, és Pere Chías qui ha deixat el càrrec). Per últim, destacar que Puig era el relleu natural de Vendrell, ja que ambdós han format tàndem al capdavant del gremi des de 2016.

Fotografia | Ajuntament de Barcelona

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Economia

Vés a dalt