El diari independent de Sant Andreu de Palomar

El nou Mercat obrirà les portes el 15 de setembre

Economia

Després de cinc dates d’obertura, a la sisena anirà la vençuda. Tal com ha avançat Betevé, el Mercat de Sant Andreu obrirà les seves portes el proper dijous 15 de setembre. Una jornada que posarà punt final al rosari de retards, ja que el nou edifici hauria d’haver entrat en funcionament l’any 2020. De fet, l’enderroc de l’antiga instal·lació no es va efectuar fins a gairebé la primera data d’inauguració prevista.

 

Al llarg d’aquests dies els botiguers del mercat ja han començat a fer el trasllat de la carpa provisional (on s’hi han estat fins a cinc anys) i, a poc a poc, endreçaran els nous espais per tenir-los enllestits per aquest dijous. En aquest sentit, destacar que l’obertura de portes oficial, amb celebració i degustació de productes, serà en realitat el proper dissabte 17 de setembre (el bar del mercat, però, sembla que encara no podrà aixecar la persiana).

Amb el trasllat es posarà punt final a tres anys de retards. Si bé l’antic mercat es va tancar el novembre de 2017, no es va començar a enderrocar fins al 2019. Posteriorment, el retard a l’hora de començar les obres i l’arribada de la pandèmia va fer que la seva construcció esdevingués intermitent. Una manca de continuïtat que encara s’agreujaria aquest 2022, quan al gener la regidora de Mercats (PSC), Montserrat Ballarín, va assegurar que l’equipament s’inauguraria al mes de maig.

Un cop els paradistes hagin abandonat la carpa provisional, la tasca de l’Ajuntament serà desmuntar la carpa provisional ubicada al carrer de Sant Adrià per restablir el trànsit a través d’aquest vial. Cal tenir en compte, però, que el consistori encara no ha fet públic cap calendari de desmuntatge.

Fotografia | Aspecte del mercat al juny // DGM

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Economia

Vés a dalt