El diari independent de Sant Andreu de Palomar

El centre comercial de la Maquinista dubta de la viabilitat jurídica del projecte / DGM

Mig miler de terraplanistes celebren un congrés a La Maquinista

Societat

Segles després que Aristòtil, Eratòstenes i Galileo Galilei aportessin les primeres proves de què la Terra era rodona i no plana, aquest matí de dissabte 10 de setembre mig miler de persones s’han trobat en una sala llogada del Cinesa de La Maquinista per celebrar la III Trobada Terra Plana de Barcelona. Un congrés on no només s’han defensat la idea que la Terra és plana, sinó que també s’han plantejat altres conspiracions com ara la inexistència de la Covid-19.

 

Tot i els 18 euros que costava accedir a l’esdeveniment “únic i irrepetible” celebrat a la sala 10 de Cinesa, les 474 localitats es van arribar a vendre fins i tot dies abans. Però qui hi havia darrere de la trobada? Els germans Jordi i David Barea, Matute Xen i l’autodenominat investigador privat Iru Landucci. Una organització que ha comptat amb més ponents i que no s’ha amagat de celebrar un ‘sold out’ que ha negat la ciència, ha plantat la llavor de les conspiracions en relació amb les vacunes o ha fet una crida a la necessitat d’educar als infants a casa per evitar l’adoctrinament de les escoles.

Després de l’acte al centre comercial, l’organització ja prepara més congressos a Menorca i Bilbao aquests propers dies.

1 Comentari

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt