El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Caos circulatori per les obres del carrer Gran

Societat

Matins i tardes de col·lapse. Tant aquest dimecres com aquest dijous els entorns del carrer de Joan Torras s’han bloquejat pel gran volum de cotxes que s’han trobat el vial d’accés al carrer Gran tallat a l’alçada de Lanzarote. La raó: la reforma i pavimentació del carrer Gran de Sant Andreu en aquest tram. Si bé l’Ajuntament ha instal·lat dos plafons a l’accés de Joan Torras on s’adverteix que no es pot seguir en línia recta, per a molts conductors aquesta informació ha passat inadvertida i s’han endinsat en un bucle circulatori.

 

Però per què s’ha col·lapsat aquest entorn? Com que els cotxes no poden arribar al carrer Gran per Joan Torras, aquests es veuen obligats a girar per Lanzarote, carrer que posteriorment els obliga a tornar a girar a la dreta per Guardiola i Feliu avall, desembocant novament al passeig de Torras i Bages. Més enllà de la dificultat que representa la lenta incorporació des de Guardiola i Feliu a Torras i Bages en efectuar-se sobre la vorera, cal afegir la manca de visibilitat que pateixen els conductors en la incorporació (no existeix cap mirall per veure dels cotxes que circulen en perpendicular pel passeig a 50 km/h). Per tant, la lenta incorporació de vehicles al passeig no fa més que retardar una filera de vehicles que, finalment, es troba amb la seva cua (els cotxes que, ingènuament, volen pujar Joan Torras amunt).

Cal tenir en compte que no només aquests quatre carrers resten afectats pel caos circulatori, sinó que també s’han de sumar els cotxes que baixen el carrer de la Residència direcció Torras i Bages i a la intersecció de Lanzarote – Guardiola i Feliu es topen amb la cua de cotxes que han caigut en la trampa de Joan Torras. Tot plegat, un col·lapse on la música de fons de les hores punta la posen els clàxons d’aquells conductors menys pacients.

Quina solució queda aleshores per poder accedir al Casc Antic des de Torras i Bages aleshores? El carrer de Santa Marta, el qual ha tornat a canviar de sentit. Des d’aquí els conductors poden pujar fins al carrer Gran de Sant Andreu, girar a l’esquerra i seguir per Servet (en comptes d’Agustí i Milà, com feien abans). Tot i això, aquest dimecres Servet també va col·lapsar. El motiu: les tasques de poda de l’arbrat per part dels operaris municipals.

El carrer de Servet, tallat aquest dimecres per poda d’arbres // @TRANSITstandreu

1 Comentari

  1. Si us plau, deixeu tot com estava quan vàreu arribar. Senyors i senyores de l’ajuntament, feu-vos el mort, no foteu res i ens anirà a tots millor. Tot el que toqueu esdevé merda

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt