El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Gran operatiu policial per desnonar a quatre persones

Societat

Una dotzena de furgonetes de la Brigada Mòbil dels Mossos d’Esquadra s’ha desplaçat aquest dimarts al matí fins a Sant Andreu de Palomar per procedir al desnonament de quatre persones. Els inquilins, que okupaven el número 21 del carrer de Llenguadoc, finalment han sigut expulsats de l’habitatge per ordre judicial.
Tot i que a la via s’han concentrat una cinquantena de persones per evitar el llançament, el gran volum d’agents i d’unitats especials, com la canina, ha permès executar-lo sense grans dificultats. Posteriorment, els operaris han tapiat els accessos a l’edifici per evitar noves incursions.

 

Fotografia | Mossos d’Esquadra

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt