El diari independent de Sant Andreu de Palomar

El Festival MIRA torna a la Fabra i Coats després d’un any en OFF

Cultura

Aquest proper cap de setmana la Fabra i Coats tornarà a acollir el Festival MIRA SON Estrella Galicia 2021, esdeveniment que no ha canviat mai de seu des de la seva creació. La desena edició de la cita combinarà concerts, espectacles audiovisuals en directe i sessions de DJ, amb espais destinats a instal·lacions artístiques de gran format i zona de barres i restauració.

 

L’ADN del festival tornarà a estar impregnat de la immersió audiovisual. Per aquesta raó, no és d’estranyar que en l’edició d’enguany l’organització hagi decidit comptar amb l’estatunidenc James Ferraro, creador d’un espectacle de làsers immersius, o amb Ana Roxanne, un dels noms més destacats de l’escena ambient dels darrers anys, entre d’altres. En paral·lel, els assistents també tindran l’ocasió de trobar-se amb la fusió musical entre noise i trash-metal del duo kenià Duma, de l’últim treball IDM de Maxwell Sterling o dels shows d’artistes locals com Nara is neus i CSFCMMCAB, sigles darrera les quals s’amaga el nou projecte de Marc O’Callaghan.

Aquesta desena edició del Festival Mira ha hagut d’esperar dos anys, ja que el passat 2020 l’organització va decidir suspendre l’esdeveniment per les fortes restriccions sanitàries que hi havia establertes. Vista l’evolució favorable que viu la pandèmia, els organitzadors han tornat a preparar tres jornades al recinte fabril basades en els tres pilars de les arts digitals: l’exhibició, la divulgació i l’educació.

Dome 360º // Festival MIRA

Enfocat en la intersecció entre art i cultura digital, el festival comptarà amb una programació formada per shows audiovisuals en format tradicional i fulldome, instal·lacions d’art digital, screenings, conferències i workshops. De fet, l’esdeveniment pretén servir de plataforma per a nous creadors i d’aparador per a noms coneguts a nivell mundial; crear experiències úniques a través de la innovació digital i tecnològica, i entrellaçar la música en directe i les arts visuals.

Fotografia | Festival MIRA

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Cultura

Vés a dalt