El diari independent de Sant Andreu de Palomar

L’Audiència Pública només tindrà una dotzena d’assistents

Política

Després del tens Consell de Barri de Sant Andreu sobre la recollida de residus porta a porta, on desenes de veïns van irrompre per la força a l’auditori de la Biblioteca Ignasi Iglésias – Can Fabra molt enfadats per la limitació a una cinquantena de places, els responsables del Districte de Sant Andreu ja han convocat un nou acte veïnal, amb encara menys assistents. Només dotze persones podran assistir de forma presencial i en directe a l’Audiència Pública sobre l’Estat del Districte que se celebrarà el proper 10 de juny a les 18.30 hores a l’Ajuntament de Sant Andreu.

 

Encara que aquest espai de trobada amb el Govern del Districte, encapçalat per la regidora Lucía Martín, està pensat perquè qualsevol dels 150.000 ciutadans del districte pugui adreçar-se directament a l’executiu plantejar les seves consultes, només dotze ho podran fer de manera presencial i en directe a la Sala Andreu Cortinas. Mentrestant, tota la resta ho hauran de seguir en línia i, si volen fer una consulta, l’hauran d’enviar 24 hores abans de la celebració de l’audiència.

Si bé l’Ajuntament disposa de multitud d’espais municipals més grans per acollir un major nombre d’assistents amb les degudes restriccions sanitàries, com ara el mateix auditori de la biblioteca o l’Espai Bota de la Fabra i Coats, des de l’administració local no s’ha volgut fer cap canvi d’espai. Segons han assegurat fonts del consistori a L’Exprés de Sant Andreu, “els espais on es realitzen les audiències públiques estan definits per normativa”.

Respecte al punt sobre el tanatori de les Casernes que va quedar pendent de tractar al darrer Consell de Barri, una setmana després encara “s’està treballant per buscar una nova data i hora”.

1 Comentari

  1. “s’està treballant per buscar una nova data i hora” pel tema de les casernes i Tanatori??
    Quina vergonya que em fa aquest mandat que allarga, maquilla i menteix. I ens fan creure que sóm partíceps de propostes i decisions quan son ells els que decideixen… ? Ens tracten com …. Fa uns anys era tot molt més clar….. el fascista era fascista i punt ara pell de …

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Política

Vés a dalt