El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Acord ‘in extremis’ entre junta i treballadors del CN Sant Andreu

Economia

A pràcticament 12 hores d’iniciar una vaga de treballadors del CN Sant Andreu, la junta del club i el comitè d’empresa han arribat a un acord. Segons la documentació a la qual ha tingut accés L’Exprés de Sant Andreu, plantilla i entitat finalment s’han compromès a refer els pactes que milloren el conveni del 2018 en aspectes relacionats amb la jubilació o els complements per primera baixa. Gràcies al consens entre ambdues parts, el Trofeu Internacional de Natació Ciutat BCN / Mare Nostrum Barcelona es podrà celebrar aquest cap de setmana amb total normalitat.

 

L’acord també contempla mantenir el plus salarial per l’antiguitat dels empleats actuals en el club, encara que es conviden a retrobar-se per estudiar la seva viabilitat a mig termini. En paral·lel, les condicions laborals de les noves incorporacions passaran a ser estudiades i negociades entre comitè i club. Pel que fa a la compensació i absorció del 50% de l’increment salarial que suposadament corresponia a la plantilla pels anys 2020 i 2021, ambdues parts s’han instat a restar a l’espera del que dictamini un jutge.

Tot el plec d’acords ha arribat després que junta i comitè es trobessin aquest dimecres i dijous en la mediació del tribunal laboral. Una tensa i extensa negociació que ha resultat satisfactòria per totes dues bandes de la taula. De fet, ja han emès un comunicat compartit on posen el valor l’acord com “el camí de com hem de solucionar les possibles diferències que es puguin produir en el futur” i es congratulen de poder celebrar el Trofeu Ciutat de Barcelona “en condicions de gaudir-ne amb tota la normalitat que les circumstàncies actuals ens permeten”.

Fotografia | CN Sant Andreu

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Economia

Vés a dalt