El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Carpa provisional del Sant Joan de Mata / DGM

Sant Andreu estrena nous col·legis electorals pel 14-F

Política

En unes eleccions atípiques, col·legis electorals atípics. Els propers comicis al Parlament de Catalunya el veïnat de Sant Andreu de Palomar viurà tot un canvi en el mapa dels col·legis electorals on tradicionalment votava. De fet, la jornada del 14-F abandonarà espais habituals com l’Escola Molí de Finestrelles (antic CEIP Sant Pere Nolasc), per traslladar el procediment democràtic a noves seus, com ara el CEM Camp del Ferro o el Poliesportiu Torras i Bages.

 

De fet, aquest darrer local electoral, ubicat a la carpa provisional que hi ha a la frontera amb la Trinitat Vella, serà el segon espai que més meses acollirà de tot Sant Andreu: 14. Només per davant la Fàbrica de Creació de la Fabra i Coats comptarà amb més urnes (16), seguits del Pavelló Poliesportiu Municipal Francisco Calvo (12). En tot cas, la concentració de veïns al recinte fabril pot esdevenir prou rellevant, ja que també s’habilitaran l’Institut Martí Pous (4) i l’Espai Josep Bota (4).

Pel que fa a la resta de col·legis electorals que es preveu que funcionin amb normalitat al territori, aquests són l’Escola Eulàlia Bota (7 meses), l’Escola Ignasi Iglésias (10) i l’Escola Mestre Enric Gibert i Camins (10). Tot i quedar fora de les fronteres de Sant Andreu, alguns andreuencs també poden estar cridats a les urnes ubicades al barri de la Sagrera, ja que fins a quatre equipaments fronterers funcionaran com a seus electorals: l’Escola Pegaso (6), l’Institut Príncep de Viana (8), el CEM Camp de Ferro (8) i l’Escola d’Art i Superior de Disseny Llotja (5).

Totes aquelles persones que encara no saben on han de votar, poden consultar la targeta censal que els ha enviat l’Oficina del Cens Electoral. A més de l’adreça del col·legi electoral, en aquesta hi consta la secció censal i la mesa corresponent. També poden trucar al 010 o al servei d’atenció telefònica 901 101 900. En paral·lel, poden optar per visitar presencialment l’Ajuntament o la delegació provincial de l’Oficina del Cens Electoral d’empadronament. En cas de viure a Barcelona, la seu electrònica del consistori també ha habilitat un espai on fer la consulta, així com en el cas de l’Institut Nacional d’Estadística pels qui hi viuen a la ciutat, com pels que no.

Dispositiu de les eleccions del 14-F // AJUNTAMENT DE BCN

Per últim, destacar que l’Ajuntament de Barcelona ha previst un dispositiu de neteja que inclou la desinfecció (pre, durant i post eleccions) de tots els col·legis, un dispositiu ad hoc per retirada segura dels EPI un cop finalitzada la jornada electoral, així com una desinfecció específica de la via pública a les immediacions dels diferents col·legis electorals.

Fotografia | La carpa provisional del Poliesportiu Torras i Bages serà una de les noves seus electorals / DGM

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Política

Vés a dalt