El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Els Reis d’Orient regalen joguines a les famílies desafavorides

Societat

Sense Cavalcada, però no sense màgia. Tot i que Ses Majestats els Reis d’Orient no van poder celebrar el tradicional seguici pels carrers de Sant Andreu de Palomar, aquests sí que van estar presents al Casal de Barri de Can Portabella. El motiu: entregar els primers regals als més menuts d’una quarantena de famílies desafavorides de Sant Andreu. Una acció solidària que no és la primera vegada que se celebra al nucli urbà, encara que aquesta edició ha sigut quan més significat ha pres per l’actual context de crisi.

 

L’esdeveniment, organitzat per l’AV Sant Andreu Sud, amb el suport de la plataforma 500×20, l’AVV de Sant Andreu de Palomar Nord – Tramuntana i el Banc Obrer Solidari d’Aliments (BOSA), només ha tingut un únic objectiu: “Que cap nen de Sant Andreu es quedés sense joguina per Reis”, exposa des de 500×20, Sílvia Giménez. Segons relata, des de fa mes i mig que les quatre entitats han treballat plegades per complir les peticions que els més petits havien fet constar a les seves cartes als Reis. En total, fins a 45 famílies s’han vist beneficiades de l’acció.

“Per poder complir amb les peticions vam organitzar una recollida de joguines noves i seminoves per les escoles i després vam comprar les que ens faltaven”, explica Giménez a L’Exprés de Sant Andreu. Uns regals que després van ser entregats pels mateixos Reis d’Orient i els seus patges al local de l’AV Sant Andreu Sud, “amb totes les mesures de seguretat per evitar la propagació de la COVID-19”, subratllen des de l’organització.

Fotografia | Organització

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt