El diari independent de Sant Andreu de Palomar

La Fàbrica dels Reis es podrà visitar amb cita prèvia

Societat

La Fàbrica dels Reis d’Orient, ubicada al recinte de Fabra i Coats, tornarà a obrir les seves portes aquest Nadal amb un sistema de visites adaptat a les restriccions sanitàries per evitar la propagació de la COVID-19 entre els assistents. Segons ha avançat l’Ajuntament de Barcelona, aquest es basarà en la reserva de cita prèvia per poder accedir al recinte els dies 28, 29 i 30 de desembre, i el 2, el 3 i el 4 de gener, de 16 hores a 21 hores.

 

Per poder-se inscriure caldrà accedir a la plana web del Nadal a Barcelona (l’aplicatiu de reserves encara no està operatiu), o a través d’un número de telèfon que encara ha de concretar el consistori. Una idea que té com a objectiu evitar les aglomeracions d’anys anteriors i les llargues cues que es formaven a la plaça de Can Fabra.

Enguany la misteriosa fàbrica tornarà a desvetllar a aquells que estiguin ben atents els secrets més ben guardats sobre la nit més màgica de l’any. Aquesta vegada el fil conductor de la visita serà el gran misteri que s’amaga en els somnis escrits de les cartes que la mainada envia als Reis d’Orient: la màgia de la il·lusió i del desig de jugar. El recorregut transcorrerà per l’aparcament màgic de les carrosses reials, el moll del reciclatge, el magatzem fantàstic i el centre logístic i l’oficina de correus. Per últim, el pati del finestral tornarà a mostrar als visitants els trucs i engranatges que fan possible que la nit del 5 de gener tothom rebi el seu regal.

Un any més el muntatge anirà a càrrec de L’Espectacleria i comptarà amb la participació d’entitats i associacions del Districte de Sant Andreu, així com la col·laboració i implicació de tres projectes residents, propis de la Fàbrica de Creació de Fabra i Coats. A més, també comptarà amb artistes, animadors i monitors amateurs procedents de quatre entitats: la Fundació TriniJove, l’Espai Jove Garcilaso, Amputats Sant Jordi i Femarec. Segons el portal de contractació pública de la Generalitat, el projecte suposarà una inversió de 90.000 euros públics (sense IVA).

Els finestrals tornaran a mostrar la màgia de la fàbrica per dins // ajuntament de bcn

Per últim, destacar que enguany la Fàbrica dels Reis tornarà a crear consciència sobre la manca de recursos i sobre la necessitat de tenir cura del planeta i de crear joguines d’una manera sostenible. Per aquest motiu, el recinte fabril comptarà novament amb un punt de recollida de joguines que la mainada ja no les utilitza i vulguin que tinguin una segona vida en mans d’altres infants.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt