El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Zamorano aconsegueix el bitllet pels Jocs de Tòquio

Esports

Àfrica Zamorano s’ha convertit aquest diumenge en la segona nedadora del CN Sant Andreu en aconseguir el bitllet per als Jocs Olímpics de Tòquio. Una fita que ha arribat després de les bones marques registrades al Trofeu Internacional de Castelló, on l’andreuenca ha guanyat en els 200 esquena amb 2.09.35 (segona millor marca espanyola de la història).

Banner Ajuntament 300x250
 

Amb aquest nou registre personal l’andreuenca deixa enrere la marca de 2.09.60 que ella mateixa va aconseguir l’any passat, al llarg d’una jornada on pràcticament no ha tingut competència dins de l’aigua. Xifres que ara li permetran viure la seva segona experiència olímpica, després de passar per Rio de Janeiro fa tot just quatre anys i on es va aconseguir classificar per les semifinals de la mateixa prova.

Ara serà al país nipó on compartirà estada amb la seva companya de club, la nedadora Jessica Vall, qui aquest dissabte també ha certificat el passaport pels Jocs Olímpics després de guanyar en la prova de 200 braça, després de deixar el cronòmetre en els 2:24:62. En el seu cas, mesos enrere ja va aconseguir la mínima per classificar-se als Jocs, però una decisió d’última hora en els criteris de la Real Federació Espanyola de Natació (RFEN) la va deixar fora i ara s’ha vist obligada a revalidar el bitllet.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Esports

Vés a dalt