El diari independent de Sant Andreu de Palomar

‘A peu de carrer’

Opinió

Dijous vaig tenir l’oportunitat d’acomiadar-me com a consellera municipal del districte de Sant Andreu. Han estat cinc anys i mig de dedicació, esforç i il·lusió, per això va ser un moment molt emocionant per a mi, ja que van aflorar molts sentiments.

 

Vaig poder aprofitar per agrair les complicitats i el bon ambient que sempre hem viscut amb els companys de totes les forces polítiques, amb els treballadors i treballadores del districte, tècnics de totes les àrees i barris, i totes les entitats i xarxa associativa, d’aquest gran districte que és el nostre.

Vaig tenir també l’oportunitat de reivindicar la llibertat d’expressió i de pensament, ja que aquest ha estat l’únic motiu del meu cessament: la purga política. Per damunt de tot, vull seguir sent conseqüent amb les meves idees i seguir vinculada amb el partit en el qual he crescut políticament i com a persona: el Partit Demòcrata (PDeCAT).

Per tant, ens seguirem veient pels carrers i les places dels nostres barris: Navas, Congrés-Indians, Baró de Viver, Bon Pastor, Trinitat Vella, La Sagrera i el poble de Sant Andreu de Palomar. Perquè jo mantinc més viva que mai la meva vocació municipalista i la meva voluntat de seguir prestant un bon servei al meu districte i a la meva ciutat, en nom del Partit Demòcrata.

Visc un canvi d’etapa, però l’Anna que tots coneixeu no ha canviat gens. Veïns i veïnes del districte, em seguiu tenint com m’heu tingut sempre. Seguim i bones festes!

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Opinió

‘Com una baula’

Com una baula s’encadenen els pensaments i saltes de l’un a l’altre
Vés a dalt