El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Atípica Revetlla de Sant Joan sense fogueres ni concerts

Societat

Sense foguera i sense música a la plaça de Can Fabra. La COVID-19 promet deixar per aquest 2020 una atípica Revetlla de Sant Joan. A hores d’ara, les autoritats segueixen insistint que se celebri de forma familiar, en petits grups i a prop de casa per evitar rebrots. Per la seva banda, l’Ajuntament de Barcelona ja ha recomanat evitar les aglomeracions, desplaçaments i complir amb totes les mesures de prevenció, com ara mantenir la distància entre persones d’1,5 metres, fer servir la mascareta i rentar-se les mans sovint amb aigua i sabó.

 

Pel que fa a la mobilitat, el servei de metro tancarà a les 2 hores de la matinada i obrirà al dia següent en l’horari habitual, a les 5 hores del matí. Respecte a Rodalies, el servei complirà el de tots els dies laborables. Totes les platges de la ciutat i les guinguetes ubicades a la sorra també restaran tancades i no estarà permès l’accés durant la nit i matinada. La reobertura de les platges es farà demà 24 de juny a les 10 hores amb el funcionament habitual de regulació dels accessos per evitar aglomeració de persones.

Pel que fa als parcs, durant la nit romandran tancats com és habitual, tot i que aquesta vegada s’ha avançat el seu tancament a les 15 hores. Per evitar incendis, el Servei de Prevenció, Extinció d’Incendis i Salvament (SPEIS) posarà en marxa el dispositiu habitual per tal de donar resposta a les necessitats de la ciutadania. També s’espera que els efectius de Bombers de Barcelona puguin atendre les possibles demandes que sorgeixin al llarg de la nit.

Per últim, recordar que enguany les fogueres no estan autoritzades i només es permetran foguerons de petit format, sempre que estiguin degudament encerclats i amb aforament reduït. La superfície màxima haurà de ser d’un metre quadrat i hauran de fer-se dins un braser, graella o superfície feta de totxanes i sauló. Les condicions per poder-los fer han sigut fixades pel cos de Bombers, el qual farà les degudes inspeccions in situ per assegurar i garantir que no hi conflueixin circumstàncies de risc.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt