El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Cau part d’un arbre sobre un cotxe al carrer del Cinca

Societat

Ensurt sense danys personals. Aquest divendres a les 17:15 hores un equip dels Bombers de Barcelona ha començat a enretirar el mig arbre que ha caigut sobre un cotxe estacionat al carrer del Cinca. Una tasca per la qual han necessitat tallar la via amb la col·laboració de la Guàrdia Urbana i en la que han precisat de l’ús de motoserres.

Banner Ajuntament 300x250
 

Més enllà de l’Honda Cívic accidentat de manera superficial, cap altre cotxe estacionat sembla haver patit danys, ja que les places d’aparcament reservades pels serveis i professionals de l’edifici municipal estaven buides. Pel que fa a la branca caiguda de l’àlber (Populus alba) , aquest ha ocupat banda i banda de les voreres on conflueix el carrer del Cinca amb d’En Paixalet i tampoc ha provocat danys a cap vianant.

1 Comentari

  1. Aquest cas és per autèntica deixadesa, tan per part de l’Ajuntament, com pels veïns.
    Jo personalment, crec que no costa tant trucar al telèfon del civisme.
    Quelcom semblant hagués pogut passar al carrer de les Monges i ho vaig fer.
    Passem sovint per carrers i veiem coses que poden implicar un perill, i la gent no fa res.
    900226226…aquest telèfon és gratuït.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt