El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Inauguració Escola de Can Fabra / DGM

Sant Andreu serà el districte amb més pati oberts per Nadal

Societat

Des de dissabte 21 de desembre i fins al diumenge 5 de gener, excepte els dies 25 i 26 de desembre i 1 de gener, cinc patis escolars del districte de Sant Andreu obriran les seves portes perquè els veïns en puguin fer ús. L’horari serà d’11 hores del matí a les 14 hores del migdia i en alguns casos també s’hi duran a terme diferents activitats de dinamització educativa.

 

Cal posar de relleu que Sant Andreu serà el districte de Barcelona amb més patis oberts per Nadal. Mentre que la resta de districtes de la ciutat només comptaran amb un espai escolar obert, a Sant Andreu es podran fer servir fins a cinc. Aquests seran els de l’Escola El Sagrer, l’Escola El Til·ler, l’Escola Baró de Viver, l’Escola Pompeu Fabra i l’Escola de Can Fabra. D’activitats organitzades, però, només es duran a terme a l’Institut Escola El Til·ler el dissabte 21 de desembre, on hi haurà una maleta de jocs de raqueta.

A partir del 7 de gener, els 5 patis escolars oberts al districte recuperaran l’horari habitual del curs 2019-2020.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt