El diari independent de Sant Andreu de Palomar

El Govern de Sant Andreu ha reculat en les seves intencions / XAVI VILLAR

La fira d’atraccions repetirà espai a Sant Andreu

Societat

Si bé fa dos anys la fira es va decidir instal·lar al Bon Pastor, la d’aquesta Festa Major 2019 repetirà ubicació a Sant Andreu de Palomar. Segons ha pogut saber L’Exprés de Sant Andreu a escassos dies que els firaires comencin a muntar-la, les atraccions s’ubicaran als Jardins d’Elisa Garcia (situats a la dreta de la parròquia de Sant Andreu de Palomar), s’allargaran pel carrer del Segre i tornarà a tenir alguna atracció a la plaça de Can Fabra.

Banner Ajuntament 300x250
 

Amb aquesta decisió els firaires han tornat a aconseguir el seu objectiu vital: estar situats al rovell de l’ou de les festes. Mentre que l’any passat es va sondejar la possibilitat d’ubicar-la al nou parc d’Antoni Santiburcio i els seus entorns, enguany s’ha optat directament per repetir. Tot i això, no cal oblidar que la decisió de muntar en aquest punt les atraccions, tómboles i punts d’alimentació ha tornat a veure’s envoltada de condicionats.

Si més no, Sant Andreu ja no viu submergit en un gran volum d’obres, només resta ocupat el carrer de Sant Adrià per la carpa provisional del Mercat. A diferència de l’any passat, les obres del carrer Gran ja s’han acabat, el nou edifici de l’Institut Martí Pous també s’ha inaugurat i l’obra més gruixuda dels pisos per a gent jove del carrer de Parellada també és història.

La fira / XAVI VILLAR
El carroussel serà una de les clàssiques atraccions que tornarà enguany a Sant Andreu / XAVI VILLAR

Per últim, assenyalar que un altre dels esdeveniments festius que tornarà a repetir escenari serà la Festa Major Reivindicativa, després d’haver-se vist traslladada fa dos anys al Parc de la Maquinista. Per tant, els concerts de referència de rock i punk es tornaran a celebrar als Jardinets de Can Fabra (darrere de la Biblioteca Ignasi Iglésias).

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt