El diari independent de Sant Andreu de Palomar

El Centro Castellano-Leonés estrena nou local a mig gas

Societat

Les filtracions d’aigua que ha patit el bloc de les Casernes de Sant Andreu han afectat de retruc a l’Hogar Centro Castellano-Leonés. Si bé l’entitat havia d’inaugurar tot el nou local que té a tocar del Parc d’Antoni Santiburcio un cop s’acabés l’estiu, finalment ha hagut d’estrenar les instal·lacions a mig gas. Una obertura parcial, però, que no ha aigualit el seu objectiu: dinamitzar associativament tot aquest sector urbà.

 

Tal com ha declarat a L’Exprés de Sant Andreu la presidenta de l’entitat castellana, Josefina Fernández, “la inauguració oficial quedarà ajornada per quan puguem obrir tot el local”. Si més no, “com que ja podíem disposar de dues sales que no han patit d’humitats, doncs vam decidir obrir-les a tothom perquè comencin a venir a conèixer el nou espai que tant ens ha agradat a tots“.

Per ara les dues sales que s’han obert ja acullen una llarga llista d’activitats: “Tant a la planta baixa com al subterrani ja fem partides de cartes i celebrem les reunions de la Junta, assagem amb els grups de Coral i fem sevillanes, teatre, tai-chi i balls en línia. A més, els caps de setmana també ens organitzem per fer dinars plegats i presentar xerrades”, ha enumerat Fernández. Tot plegat, per “coordinar un calendari que aconegueixi que el local mai estigui aturat“.

El nou local de l’Hogar Centro Castellano-Leonés / JOSEFINA FERNÁNDEZ

Segons la presidenta, “el nou espai no és com el d’abans perquè encara no tenim servei de bar, però esperem que quan acabin les obres puguem obrir-lo a peu de carrer i que es consolidi com un punt de trobada“. Al cap i a la fi, els metres quadrats que els hi manquen per obrir al públic podrien multiplicar per tres o per quatre el seu actual aforament, situat ara mateix al voltant de les 120 persones entre totes dues plantes.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt