El diari independent de Sant Andreu de Palomar

L’arrossada més bèstia torna a la plaça de Can Fabra

Cultura

Per quart any consecutiu els veïns i veïnes podran gaudir de l’arrosada més popular de Sant Andreu: el Jazz&Rice. Organitzat des de l’Ateneu l’Harmonia, l’esdeveniment tindrà lloc aquest proper dissabte 20 d’octubre a la plaça de Can Fabra, on s’instal·laran centenars de cadires i taules. En aquest sentit, més enllà de servir desenes de racions, l’activitat també serà l’aparador per diferents col·lectius culturals.

Banner Ajuntament 300x250
 

Enguany, els beneficis obtinguts en el dinar es destinaran a l’associació “Mujeres Migrantes Diversas”, un col·lectiu que vol donar a conèixer les condicions de treball de dones migrades que es dediquen a les cures. De fet, Carmen Jaures, la Coordinadora d’aquesta associació, va afirmar el passat 24 de setembre a una entrevista al diari Ara, que va arribar a passar-se sis anys interna en una casa amb només nou hores lliures a la setmana.

Cal destacar que en aquesta nova edició del Jazz&Rice, el dinar tornarà a comptar amb música en directe gràcies a la col·laboració dels alumnes de l’Escola Superior del Taller de Músics. Més concretament, el grup que posarà la nota musical aquest cap de setmana serà el quintet format per: Débora Martínez (veu), Marta Durán (saxo), Marta Casals (piano), Héctor Tejedo (contrabaix) i Laia Casanellas (guitarra).

L’anterior edició del Jazz&Rice / ATENEU L’HARMONIA

Per últim, assenyalar que Marc Mora, reconegut xef andreuenc, també participarà en el dinar popular. El tiquet, ja disponible al taulell d’informació de l’Ateneu l’Harmonia, té un preu de 5 euros i inclou arròs vegetarià, amanida, fruita, pa, vi i aigua.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Cultura

Vés a dalt