El diari independent de Sant Andreu de Palomar

El CDR prepara mobilitzacions des de primera hora de l’1-O

Política

Sota els hasthags #TardorCalenta o #1OctAlCarrer, el Comitè de Defensa de la República (CDR) de Sant Andreu de Palomar ha comunicat a través de les xarxes socials la seva intenció de dur a terme diferents mobilitzacions per aquest dilluns 1 d’octubre. De fet, el col·lectiu andreuenc ha convocat als veïns implicats en la causa a trobar-se a les 6:20 hores a la plaça d’Orfila. Pel que fa al CDR central, aquest ha advertit “d’accions sorpresa” a partir de les 7 hores del matí.

 

La darrera vegada que els comitès van decidir coordinar-se per dur a terme diferents mobilitzacions a primera hora del matí va ser el passat 3 d’Octubre, amb l’objectiu de denunciar la violència policial contra els votants de l’1-O. En aquella ocasió, els activistes van tallar les principals vies de comunicació de Catalunya. En el cas de Sant Andreu, infraestructures com la Meridiana o el Nus de la Trinitat.

Fotografia | Imatge de la vaga general del 3-O / COLECCIONISTAS DE MOMENTOS

Tags:

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Política

Vés a dalt