El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Els 16 racons més bruts de Sant Andreu

Societat

L’Ajuntament de Barcelona ha elaborat un estudi sobre quins són els punts més bruts de Barcelona. D’entre els 863 espais localitzats a la ciutat, 16 es troben a Sant Andreu de Palomar. Uns ‘punts negres‘ que, tal com assenyala l’informe, representen “una localització concreta on, de manera persistent, es coneix l’existència d’alguna problemàtica de neteja, com ara contenidors desbordats, papereres en mal ús, presència de mobles i trastos vells fora de l’horari de recollida, excrements de gossos, etcètera”.

 

Segons el document, la principal problemàtica de neteja a Sant Andreu se situa entorn el mal ús dels contenidors i papereres de la via pública. Per reconduir aquesta situació, el consistori ha constituït un equip de vuit informadors al Districte que s’encarreguen de sensibilitzar als veïns i comerços per tal de millorar la higiene dels carrers. A més, també són responsables de controlar com evolucionen aquests punts. Tal com ha assenyalat la tinenta d’alcalde, Janet Sanz, el proper mes de gener s’avaluarà el resultat de la campanya.

Si més no, en fer una repassada als racons més bruts detectats a Sant Andreu, un no s’acaba trobant la problemàtica imaginada. Ni rates, ni bosses de brossa trencades per terra ni papereres trencades (almenys, de forma reiterada). De totes maneres, des de L’Exprés de Sant Andreu hem elaborat un mapa interactiu amb Google Street View perquè els veïns i veïnes puguin reconèixer els anomenats ‘punts negres‘ dels seus carrers i jutjar per ells mateixos (es recomana visualitzar des d’una pantalla d’ordinador):

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt