El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Sant Andreu, el segon Districte amb menys punts Wifi

Societat

Si bé Barcelona té en total 1.141 punts públics de connexió Wifi (dada del 2016), al Districte de Sant Andreu només se’n poden trobar 61 d’aquests. Si bé aquesta xifra es va doblar entre el 2015 i el 2016, el nombre respecte a la resta de districtes de Barcelona continua sent molt inferior. Sant Andreu és el segon districte amb menys zones on connectar-se a la xarxa pública (només té el 5% de tots els punts Wifi de la ciutat).

 

La dada, extreta de l’Observatori de Districtes i Barris de la Ciutat, també contrasta l’ús que fan d’internet els andreuencs. Mentre que el 81,7% dels barcelonins utilitza internet diàriament, els veïns i veïnes de Sant Andreu estan per sobre d’aquest percentatge (82%). Això sí, cal destacar que en 2013 només 7 de cada 10 andreuencs tenien accés a la xarxa virtual.

El percentatge per sobre de la mitjana de la ciutat també es reprodueix en l’ús del telèfon mòbil (el 97,9% dels andreuencs en tenen, respecte al 96,9% dels barcelonins). Ara bé, només un de cada dos veïns i veïnes de Sant Andreu utilitza les xarxes socials i tres de cada quatre té correu electrònic (ítems per sota de la mitjana de Barcelona).

Barcelona WiFi és un servei ofert per l’Ajuntament de Barcelona que permet connectar-se a Internet a través de punts d’accés WiFi ubicats en diversos equipaments municipals i punts de la via pública.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt