El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Pancarta del 'Sí' al local de l'AVV de Sant Andreu de Palomar / DGM

L’AVV de Sant Andreu de Palomar acusa a C’s de fer “demagògia”

Política

Després que la presidenta del grup municipal de Ciutadans, Carina Mejías, demanés a les entitats veïnals que respectessin “la pluralitat d’opinions dels veïns del barri de Sant Andreu” en referència al referèndum previst pel pròxim 1 d’octubre, l’AVV de Sant Andreu de Palomar ja li ha contestat amb contundència. Tal com ha expressat a L’Exprés de Sant Andreu el president de l’entitat, Santi Serra, el que ha fet C’s és “demagògia”.

Banner Ajuntament 300x250
 

En opinió del conseller de Ciutadans a Sant Andreu, Jordi Obón, “la funció de les AVV” ha de ser la de “preocupar-se pels problemes dels seus veïns, no prendre posicionaments polítics“. Una consideració que, creu, ha de ser així per “respectar la varietat dels votants”. “Representen a totes les sensibilitats polítiques que pot tenir el Districte”, ha afegit.

Uns arguments que, en opinió de Serra, estan carregats de “demagògia”. “Nosaltres no ens posicionem, sinó que defensem que el dret de qualsevol persona és anar a votar i decidir el futur que vol viure“, ha assenyalat el president de l’entitat. A més, respecte a la pluralitat veïnal que creu Obón que hauria de representar l’AVV de Sant Andreu de Palomar, Santi Serra el repta a fer-li saber “quants afiliats a Ciutadans són socis de l’AVV de Sant Andreu de Palomar”. “Que ens ho diguin”, ha afegit.

El màxim representant de l’entitat veïnal també ha advertit al partit taronja de “confondre la legalitat amb la legitimitat”. “Si no s’hauria trencat cap llei, les senyores no podrien votar, la Soraya Sáenz de Santamaria no seria vicepresidenta del Govern, ni la Inés Arrimadas seria la líder de Ciutadans al Parlament”, els ha rememorat. Des del seu compte de Twitter, l’AVV de Sant Andreu de Palomar també ha recordat a la formació política que les entitats “sempre fem política en el que reivindiquem”.

1 Comentari

  1. És increïble l´actitud de Rosa Maria Sardá. També el seu germà Javier pensa igual que ella. Ara bé, té una explicació, ambdós sempre s´han guanyat la vida a Espanya. És alló de ” no muerdas la mano que te da de comer”.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Política

Vés a dalt