El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Pancarta del 'Sí' al local de l'AVV de Sant Andreu de Palomar / DGM

L’AVV de Sant Andreu de Palomar defensa el referèndum de l’1-O

Política

L’Associació de Veïns i Veïnes de Sant Andreu de Palomar s’ha posicionat públicament a favor del dret a decidir i al referèndum sobiranista previst pel pròxim 1 d’octubre. Així ho ha fet saber la junta de l’entitat veïnal, la qual des de fa unes setmanes va decidir penjar del balcó del seu local la pancarta del ‘Sí a la República Catalana’, la qual forma part de la campanya impulsada per l’Assemblea Nacional Catalana (ANC).

 

Si bé la bandera amb el ‘Sí’ pot fer creure que l’AVV de Sant Andreu de Palomar s’ha posicionat a favor de la independència, el seu president, Santi Serra, ha assegurat a L’Exprés de Sant Andreu que aquesta conclusió és errònia. “Nosaltres no ens podem posicionar ni pel sí ni pel no, ja que representem a tots els veïns de Sant Andreu“, ha explicat.

Tal com ha sintetitzat Serra, “hi ha veïns que votaran pel sí i uns altres pel no”. Una decisió en la qual no vol interferir l’entitat, però sobre la que busca un pronunciament públic: “que tots ells puguin anar a votar”. “La gent té dret a què li posin unes urnes per decidir el seu futur, i el seu futur és el referèndum“, ha afegit Serra.

Local de l'AVV de Sant Andreu de Palomar / DGM
Local de l’AVV de Sant Andreu de Palomar / DGM

Respecte a les darreres desvinculacions de l’alcaldessa Ada Colau amb l’1-O, el president de l’AVV denuncia l’actitud de la batlle i li demana “un pas ferm”. “Colau ha de plantar cara”, considera qui creu que “l’Ajuntament de Barcelona, com a capital de Catalunya, ha de garantir les urnes perquè la gent pugui votar“. Des de l’AVV de Sant Andreu de Palomar consideren que la celebració del referèndum “és un dret” per sobre de qualsevol tipus d’amenaça legal.

2 Comentaris

  1. Como vecino del barrio me parece impresentable que la asociación tome parte de una manera tan clara tanto por el referéndum como por el Sí. (no hace falta más que ver la pancarta colgada en su sede). Todo tipo de entidades deberían estar al margen de cualquier opción política, tanto de unas ideologías como de otras.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Política

Vés a dalt