El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Gemma Berrocal desapareguda

L’adolescent desapareguda ja ha tornat a casa

Societat

Dues setmanes després que la família de Gemma Berrocal Barros denunciés la desaparició de la menor de 16 anys, aquesta ja ha tornat pel seu propi peu fins a casa seva. Així ho ha confirmat el seu entorn a L’Exprés de Sant Andreu, després de la campanya de cerca engegada des de diferents fronts per donar amb el seu parador.

 

Si bé la família ha preferit no donar més detalls, tot apunta que la jove va marxar per decisió pròpia amb la seva parella el passat 14 de juliol. De fet, en aquest temps la menor fins i tot es va posar en contacte amb el seu pare per desitjar-li un feliç aniversari.

La desaparició de Gemma Berrocal ha produït diferents campanyes a les xarxes socials i la mobilització dels cossos de seguretat com els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Civil. Fins i tot els Estats veïns de França i Portugal restaven assabentats de la seva fugida, ja que se sospitava que pogués haver marxat fora d’Espanya amb la seva parella, membre d’una banda auto-anomenada ‘Los Cholitos’.

Gemma Berrocal / ARXIU
Gemma Berrocal / ARXI

La desaparició de Gemma Berrocal ja tenia un precedent. El passat mes de febrer va marxar de casa cap a les 18 hores i va restar 5 hores desapareguda. En aquella ocasió, però, va aparèixer just abans que la família presentés denúncia davant dels cossos policials.

Tags:

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt