El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Elisardo Ginza desaparegut

Un andreuenc desapareix en tornar del Casal d’avis Bascònia

Societat

Ahir a la tarda l’Elisardo Ginzo va anar al Casal d’avis Bascònia, com acostuma a fer en moltes de les seves tardes lliures. Tot i els seus principis d’alzheimer, el camí d’anada i tornada entre el Casal i la plaça de Can Fabra el sabia fer ell sol. Sense cap mena de problema. Fins que ahir dijous, l’Elisardo es va desorientar. Ara, està desaparegut.

 

Tal com han assegurat els seus familiars a aquest mitjà de comunicació, l’home de 78 anys i entre 1,70 – 1,75 metres, ahir va estar al Casal Bascònia, “segur”, entre les 17 i les 18 hores. De fet, això és el que els han confirmat molts dels seus companys del centre d’activitats. El problema, però, és que a la nit no va tornar a casa de la seva filla amb qui viu.

Tot i rastrejar minuciosament tot Sant Andreu i altres zones més perifèriques, com els voltants de La Maquinista o la ribera del Besòs, la família encara no l’ha pogut trobar. “La veritat és que estem preocupats, perquè la nit d’ahir la va haver de passar al carrer“, confessen. La família ja ha denunciat la desaparició als Mossos d’Esquadra i l’associació de persones desaparegudes, ‘SOS Desaparecidos’ ha iniciat una campanya de difusió amb la seva fotografia, així com altres cossos policials.

Segons expliquen les seves persones més properes, “és una persona amable, pel que és fàcil que s’aturi a parlar amb algú”. Els familiars demanen que, qualsevol persona que cregui haver-lo vist o se’l trobi pel carrer, l’aturi i truqui al 642 650 775 / 649 952 957, o als telèfons d’emergència com el 112, el 091 o el 062. Alhora, demanen màxima difusió.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt