El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Accident carrer de Palomar Erik García

Una moto atropella a una dona gran al carrer de Palomar

Societat

Aquesta tarda, al voltant de les 18 hores, un home que conduïa una moto ha atropellat a una dona gran al carrer de Palomar, segons han informat diversos testimonis a aquest mitjà de comunicació. Els fets han succeït en el pas per a vianants que hi ha a l’alçada del carrer d’Eiximenis i totes dues persones implicades han resultat ferides, però no es tem per la seva vida.

 

Segons expliquen alguns testimonis atrets per les nombroses dotacions policials i sanitàries, tant el conductor com la vianant atropellada han necessitat assistència mèdica, però es podien mantenir a peu dret per si mateixes. La dona, però, finalment ha marxat en ambulància. Com a conseqüència de l’accident, la via ha sigut tallada al trànsit fins una hora després.

Fotografia | Les dotacions mèdiques i policials investiguen els fets / EGM

Tags:

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt