El diari independent de Sant Andreu de Palomar

A Sant Andreu Comtal no poden accedir les persones amb mobilitat reduïda / DGM

Ciutadans considera “secundari” l’estat de Sant Andreu Comtal

Política

La líder municipal de Ciutadans (C’s) a Barcelona, Carina Mejías, ha qualificat de “secundària” [“pormenor”, en castellà] la situació de l’estació de Sant Andreu Comtal, en declaracions a Metrópoli Abierta. La responsable política assegura saber “que existeix una reivindicació veïnal per millorar la infraestructura, però crec -explica- que s’ha d’emmarcar en el que és el conjunt de la millora de les Rodalies de la ciutat de Barcelona“.

 

“Preferim realitzar una reivindicació d’inversions en infraestructures i de Rodalies en general; després anem veient els aspectes secundaris“, considera Mejías. “No podem centrar-nos en la reivindicació de la millora de l’estació de Sant Andreu Comtal, en lloc de millorar el conjunt de les infraestructures de Rodalies”, ha afegit.

Tot i “conèixer” la reivindicació veïnal, Mejías assegura “no vam tenir notícies” de l’encadenada a les vies que va dir a terme l’AVV de Sant Andreu de Palomar, conjuntament amb altres veïns i polítics del Govern i l’oposició. De fet, C’s i PP van ser els dos únics partits polítics que no van participar en l’acte reivindicatiu.

Fotografia | A Sant Andreu Comtal no poden accedir les persones amb mobilitat reduïda / DGM

3 Comentaris

  1. És molt evident que la Sra Mejías no es usuària de Rodalies, ni utilitza per res l’estació de Sant Andreu Comtal. La situació, totalment vergonyosa des de fa moltíssims anys, ja li està bé.

  2. Esta clarísimo que ni utiliza rodalias ni probablemente haya estado nunca en esa estacion. Me gustaría saber en que medio de transporte se desplaza.
    Desde aquí mi invitación a que dedique 15 minutos a observar las penurias de los usuarios de la estación.

  3. Pues antes vivía en Torres i Bages, a esa altura. Yo al leer la noticia entiendo que quiere meter la estación de Sant Andreu con otras reformas, en ningún momento dice que no se arregle. Si bien, si la viese, a lo mejor lo diría. Está que da pena, de hecho es la más antigua de España, sin practicamente reforma alguna realizada.
    Para mi es más prioritario tapar las vías del AVE antes que reformar la estación, por ejemplo.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Política

Vés a dalt