El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Actual edifici prefabricat de l'Escola La Maquinista / DGM

El desencallament de l’Escola La Maquinista “satisfà” a l’AMPA

Societat

Celebració (amb moderació). El desencallament de la construcció de l’Escola La Maquinista anunciat per l’Ajuntament de Barcelona “satisfà” a les famílies i a la comunitat educativa, tal com ha declarat la presidenta de l’AMPA, Berta Novella, a aquest mitjà de comunicació: “Tenim confiança en el que ens han dit; ara esperem que ho compleixin”, ha asseverat.

 

L’única demanda de les famílies era sortir de la taula de negociacions entre el consistori i els agents privats del centre comercial de La Maquinista. Una sortida que, a més, sol·licitaven que anés acompanyada d’una alternativa per fer realitat la construcció de l’escola. L’ocupació per avançat del solar que durà terme el consistori “satisfà” a l’AMPA, tal com ha traslladat Novella.

Si bé el promotor del centre comercial ha anunciat que estudiarà bloquejar l’estratègia del Govern per fer realitat l’escola, l’AMPA els demana que “no posin més traves” per tal de no allargar els tempos. “Agrairíem que deixessin fer aquesta passa per no encallar més temps l’escola, quan ja sabem que tampoc la tindrem de manera immediata”, assenyalava Novell. El calendari més optimista preveu la construcció de l’escola definitiva pel 2020.

El centre comercial dubta de la viabilitat jurídica del projecte / DGM
El centre comercial dubta de la viabilitat jurídica del projecte / DGM

En referència als dubtes jurídics que desperta el procediment al promotor privat, des de l’AMPA asseguren que “de temes legals nosaltres no en sabem, pel que no podem conèixer la viabilitat del pla“, però “confien” en el rigor dels serveis tècnics del consistori. Una administració a la qual tampoc deixaran de vigilar: “Ara caldrà estar a sobre per veure si es compleixen els tràmits; tampoc és la primera vegada que ens diuen que en X anys tindríem l’escola feta”, conclou la representant de les famílies.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt