El diari independent de Sant Andreu de Palomar

El Piromusical de Festa Major trasllada Sant Andreu al món del Senyor dels Anells

Societat

Sant Andreu ha passat a ser la Comarca per uns minuts. L’espectacle de focs artificials ha vestit la façana de l’Església de llums i colors amb les notes musicals de la banda sonora del Senyor dels Anells i el Hobbit. Simfonies que han donat pausa i tempos relaxats als coets que s’enlairaven, pel que no ha fet falta que aquests hagin sigut tan nombrosos com en altres anys. El Piromusical, organitzat des de la Comissió de Festes de Sant Andreu, ha posat el punt final a la Festa Major d’enguany. Uns dies de celebració popular que s’han donat per conclosos amb la traca final sobre el cel de la plaça d’Orfila.

 

La sensació del Piromusical d’aquest 2016 no ha acabat d’aixecar un gran aplaudiment entre el públic, al contrari d’edicions passades. Potser el llistó que van deixar la Satànica i els Diables estava massa alt i els espectadors han quedat una mica desconcertats per la durada dels focs. Uns 10 minuts aproximadament. Després, de mica en mica la plaça s’ha anat desfent i ha acomiadat la Festa Major més llarga dels darrers anys. Ara el rellotge ja s’ha tornat a girar pel nou compte enrere. Falten 356 dies per la propera Diada de Sant Andreu.

facana-esglesia-sant-andreu--focs-artificals-david-garcia-mateu2

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt