El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Sant Andreu s’entrega als peus d’Hotel Cochambre

Cultura

Aforament complet. 1.500 persones dins de l’Envelat. El cos de seguretat tanca l’accés per evitar el perill d’aglomeracions. Fora: cues de més de 30 minuts. La gent s’espera fins a l’alçada del tren de la bruixa per intentar entrar a veure Hotel Cochambre. Alguns aguanten pacients; d’altres abandonen i marxen. Són un dels caps de cartell de la Festa Major 2016. “En Sant Andreu nos tenemos que dejar los huevos”, deia el seu líder Benito Inglada. Ells van complir.

 

Sant Andreu va respondre a la crida dels cochambrosos. Un espectacle ple de llum, color, ironia i fum. Totes les versions pinzellades de la seva última gira. Els únics que van faltar són els muntatges audiovisuals que sempre els acostumen a acompanyar per totes les Festes Majors que visiten. `Però tot i el contratemps, els seus seguidors i aquells que els van decobrir ahir a la nit no els van trobar a faltar. Els centenars d’espectadors saltant i ballant sense descans són la prova irrefutable. Aproximadament dues hores de concert. L’Hotel Cochambre es va sumar una nova estrella per l’actuació. Sant Andreu es va entregar als seus peus.

hotel-cochambre-musico-ediatda-d-david-garcia-mateu

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Cultura

Vés a dalt