El diari independent de Sant Andreu de Palomar

cases-del-pont-des-del-campanar-de-sant-andreu-editada-david-garcia-mateu

La història de Sant Andreu sota les llambordes

Societat

Els carrers s’omplen de gent i de vida. Les façanes són testimoni d’infinitat d’històries. Cada persona que camina deixa la seva petjada. L’organització dels antics pobladors del nucli històric de Sant Andreu de Palomar també van deixar una empremta que moltes vegades, però, passa inadvertida. Una herència que conviu a l’alçada dels ulls de tots els veïns i veïnes.

 

Però el territori es descobreix sobretot si es mira sota les llambordes. La història està escrita a la fisonomia dels carrers i l’arqueòleg del Centre d’Estudis Ignasi Iglésias, Jordi Petit, en fa un breu passeig interactiu per algun d’aquests punts més interessants:

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt