El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Tema

comerç - pàgina 6

Funnyclimb i Ninjaplay: així són ara les festes d’aniversari infantils

Contingut patrocinat

Quan s’apropa la data d’aniversari dels més petits, sempre busquem sorprendre’ls en el seu gran dia, busquem les mil i una idees perquè realitzin activitats diferents amb els seus amics, a més de poder compartir-ho amb tota la família. El referent i l’última tendència en oci familiar 7Fun!, té tot el que busques perquè la festa dels teus fills es converteixi en una celebració inoblidable.

Continua llegint

Muebles Chip, els mobles que s’adapten a la butxaca

Contingut patrocinat

Moblar una casa no és tasca fàcil, però esdevé menys complicada si es fa de la mà de professionals. Per aquest motiu, des del número 390 del carrer Gran de Sant Andreu l’equip de Muebles Chip es posa a disposició dels seus clients. Des del primer moment i fins a l’últim, aconsellant-los a cada pas i oferint fins i tot un servei de postvenda.

Continua llegint

Sant Andreu Nord sorteja 100€ en el seu Trivial de Nadal

Economia

L’associació Sant Andreu Comerç Nord ha posat en marxa una campanya de Nadal i Rebaixes en un format inèdit. Amb la voluntat de premiar als seus clients més fidels, l’entitat regalarà fins a 100,00 euros en un xec regal a aquella persona que més preguntes encerti del ‘quiz’ que ha preparat (o en el cas que es produeixi un empat, sortejarà).

Continua llegint

Toni i Marc s’especialitza en la maduració de carns irlandeses

Contingut patrocinat

Pels amants dels càrnics. menjar un filet és tot un plaer, però menjar una carn madurada pot sobrepassar tots els sentits. Per aquest motiu, la carnisseria Toni i Marc s’ha decidit per especialitzar-se en aquest tipus de producte, sense abandonar tot l’assortiment de productes càrnics que sempre ha ofert. Tal com assenyala el seu responsable, Toni Rojas, la idea “ha sigut traslladar a Sant Andreu la nova moda que s’estén per tot l’Estat”.

Continua llegint

Carn + Carn, la carnisseria del Nadal

Contingut patrocinat

Cuinar per Nadal sovint és sinònim d’impressionar. Voler fer que la resta de comensals de la taula es quedin amb la boca oberta. Un fet que, per una banda precisa d’una bona mà culinària, i per l’altra: d’un producte de primera. Per aquest motiu, des de la carnisseria Carn + Carn el seu responsable, José Íñigez, només vol treballar amb càrnics de primera categoria: “Al final si intentes ser el més barat, sempre tindràs algú altre que et guanyarà, per això nosaltres intentem ser els que oferim les carns més bones de tot Sant Andreu”, confessa.

Continua llegint

Doble A Moda, la botiga d’aquells qui saben vestir

Contingut patrocinat

Qui millor pot vestir a un home que aquell que porta tota una vida a l’ofici? La carrera professional de Manel Robles (Barcelona, 1960) queda lluny dels treballadors d’ETT que treballen per les grans marques i això queda palès en la seva botiga Doble A Moda. Des del seu local ubicat al número 329 del carrer Gran de Sant Andreu, Robles és capaç d’oferir a cada client un conjunt per cada dia de la setmana. Sí, el local és petit (uns escassos 50 metres quadrats), però al seu interior amaga un generós assotirment.

Continua llegint

La Maquinista invertirà 42 M€ abans de fer la gran ampliació

Economia

Cop de cartera. Unibail-Rodamco-Westfield, empresa propietària del centre comercial La Maquinista, ha anunciat aquesta setmana que invertirà fins a 42 milions d’euros a reformar l’actual edifici. De fet, la remodelació només és un primer pas abans d’executar la seva gran ampliació a la zona on hi ha l’aparcament descobert (i que actualment negocia amb l’Ajuntament).

Continua llegint

L’Ajuntament triga un any a començar a construir el Mercat

Economia
Interior del Mercat de Sant Andreu / IMMB

Ni dos mesos, ni sis, ni vuit. Un any després de l’enderroc de l’edific antic, l’Ajuntament de Barcelona finalment ha anunciat que aquesta setmana començaran les obres del nou Mercat de Sant Andreu. Ho ha fet la regidora de Comerç i Mercats, Montserrat Ballarín, qui ha assegurat que el nou edifici “estarà molt integrat” al seu entorn, tot i que l’estètica de l’edifici no tindrà res a veure amb la plaça porticada.

Continua llegint

Toni-Marc, el plaer de la carn (i ara també dels plats casolans)

Contingut patrocinat

Mesos enrere la carnisseria Toni-Marc del número 386 del carrer Gran de Sant Andreu va decidir abaixar la persiana. A diferència del que acostuma a ser habitual, però, no es tractava d’un tancament definitiu. Tot al contrari. “Portem setmanes treballant per donar un canvi radical al local“, desvetlla el seu responsable, Toni Rojas. De fet, falten només unes hores perquè els veïns de Sant Andreu puguin descobrir què s’amaga rere la reinauguració d’aquest proper dijous, la qual tindrà un sabor de boca encara més argentí.

Continua llegint

Insigpol, ‘La Meca’ de les plaques policials i el material tàctic

Contingut patrocinat

José Manuel López forma part de les aus fènix dels negocis. Si bé la crisi es va emportar per davant multitud de negocis, el veí de Sant Andreu va saber surfejar la nova circumstància econòmica: va transformar el seu establiment de decoració de la llar per un d’especialitzat. Després de dedicar mesos investigant el funcionament del mercat virtual i estudiar milers i milers de plaques dels cossos de seguretat de tot el món, es va decidir a obrir Insigpol: la casa de les plaques policials oficials, les medalles, els distintius i els pins, entre altres productes de material tàctic professional.

Continua llegint

1 4 5 6 7 8 11
Vés a dalt