El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Els botiguers regalen 20.000 bosses de roba pel ‘Black Friday’

Economia

Les associacions de botiguers de Sant Andreu i l’Ajuntament de Sant Andreu han posat en marxa una campanya per dinamitzar el comerç local durant la jornada del ‘Black Friday‘. L’objectiu és superar el cop econòmic que ha suposat la COVID-19 al teixit comercial i dinamitzar les compres de proximitat en una jornada que acostuma a estar dominada per les grans empreses i centres comercials.

 

Per tal de seduir al veïnat, els establiments de Sant Andreu regalaran fins a 20.000 bosses de roba a tots aquells que facin una despesa superior als cinc euros en un establiment adherit a L’Eix Comercial de Sant Andreu i l’Associació de Comerciants Onze de Setembre. Un cop feta la despesa, l’interessat en emportar-se una bossa s’haurà de dirigir amb el tiquet de compra a les carpes que hi haurà instal·lades a la plaça del Comerç, la rambla de Fabra i Puig (39 – 41) i a la rambla de l’Onze de Setembre (35), entre altres punts del districte. Pel que fa als establiments de Sant Andreu Nord Comerç, aquests ja han entregat totes les bosses al llarg dels darrers dies. Tot i això, han assegurat que també estaran presents al carrer en una carpa a la confluència del carrer Gran de Sant Andreu amb Joan Torras de 17 a 20 hores per promocionar la campanya de Nadal.

En paral·lel, a les botigues també es podrà adquirir la capsa regal del comerç local amb la que després obsequiar a amics i familiars. Com funciona aquesta? El comprador demana al botiguer que carregui la capsa amb una quantitat de diners en vals de descompte i després li regala a qui vulgui del seu entorn. Posteriorment l’agraciat podrà bescanviar els vals en qualsevol comerç associat a les entitats comercials de Sant Andreu, la Trinitat Vella o la Sagrera, entre altres barris del districte. Per no obligar-lo a fer de detectiu amb els establiments adherits a la campanya, la mateixa capsa incorporarà un llibret amb tots els locals del territori adherits i les seves adreces on es podran fer servir els descomptes (aquests no caducaran fins d’aquí a tres mesos).

La bossa de roba es podrà aconseguir presentant el tiquet de compra a les carpes // AJUNTAMENT DE BCN

Aquesta campanya se circumscriu dins del pla de xoc de suport al comerç de proximitat que ha impulsat l’Ajuntament de Sant Andreu. El seu objectiu és “impulsar i consolidar el teixit comercial i econòmic de Sant Andreu, després d’uns mesos molt complicats arran la crisi sanitària”. Dit d’una altra manera, la mesura busca “preservar l’important valor que representa el teixit comercial de proximitat al nostre districte, tant pel que fa al seu vessant econòmic com social“. Per la seva banda, les entitats comercials ja treballen en tota una sèrie d’accions per “omplir el Nadal de màgia”, tot i que encara no poden confirmar al 100% la seva celebració degut a les restriccions sanitàries.

Fotografia | Laura Lafuente

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Economia

Vés a dalt