El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Tema

comerç - pàgina 5

Per Nadal, del ramat al plat amb la Carnisseria Toni Marc

Contingut patrocinat

Nadal, Sant Esteve, Cap d’Any, Reis… no només són dies assenyalats pel context de retrobades i celebració de la vida, sinó que també són jornades on cada cuina funciona a ple rendiment per treure el millor de si mateixa. Al final, no només Santa Claus, el Tió o Ses Majestats d’Orient són protagonistes; també ho és el paladar de cada comensal. Uns companys de taula que esperen veure’s satisfets amb els millors plats de l’any. Però… com aconseguir-ho? Doncs amb ingredients de màxima qualitat. Pel que fa a la carn i els seus derivats, des de la Carnisseria Toni Marc, ubicada al número 386 del carrer Gran de Sant Andreu, asseguren guardar la clau de l’èxit d’aquest Nadal.

Continua llegint

El tancament dels centres comercials dona oxigen al comerç local

Economia

“Amb la pandèmia la societat ha pres consciència de la importància de les botigues de proximitat“. Així de convençut es mostra el president de L’Eix Comercial de Sant Andreu, Pròsper Puig, qui considera que en aquests temps les relacions comercials entre els andreuencs i els negocis locals s’han normalitzat. En paral·lel, Puig també reconeix que, tot i les restriccions al comerç i la crisi de la COVID-19, als botiguers “no els va malament”, gràcies al tancament de centres comercials i l’impuls del teletreball.

Continua llegint

Els botiguers regalen 20.000 bosses de roba pel ‘Black Friday’

Economia

Les associacions de botiguers de Sant Andreu i l’Ajuntament de Sant Andreu han posat en marxa una campanya per dinamitzar el comerç local durant la jornada del ‘Black Friday‘. L’objectiu és superar el cop econòmic que ha suposat la COVID-19 al teixit comercial i dinamitzar les compres de proximitat en una jornada que acostuma a estar dominada per les grans empreses i centres comercials.

Continua llegint

El ‘take away’ es converteix en el darrer alè de la restauració

Economia

El passat 16 d’octubre bars i restaurants de Sant Andreu es tornaven a veure obligats a abaixar la persiana per l’increment de casos COVID-19 al territori. Una restricció que els arribava precisament quan ja sumaven cinc mesos amb les portes obertes, i amb la vista posada en recuperar les pèrdues que van acumular durant el confinament domiciliari de primavera. Com no podia ser d’una altra manera, la indignació es va fer patent entre el sector.

Continua llegint

La Coordinadora d’AMPA insta a rebutjar la campanya d’Amazon

Economia

La Coordinadora d’AMPA del Districte de Sant Andreu ha emès aquest dilluns un comunicat on insta a les famílies, les entitats educatives i les direccions dels centres educatius a rebutjar la campanya impulsada per Amazon, ‘Un clic para el cole’. De fet, dies enrere la comunitat educativa de l’Escola 30 Passos de la Sagrera va ser pionera en posicionar-se contra aquesta campanya del gegant del màrqueting en línia.

Continua llegint

Santi Serra: “Lucía Martín encara viu de la feina que va fer Laia Ortíz”

Andreuencs

Si algú hauria d’escollir a cinc andreuencs que palpin i treballin diàriament la realitat i els problemes del veïnat, un d’ells seria Santi Serra. President de l’Associació de Veïns i Veïnes de Sant Andreu de Palomar, el veterà líder veïnal repassa a L’Exprés de Sant Andreu tota l’actualitat i les mancances històriques del nucli urbà. Segons avança, la COVID-19 no ha de fer oblidar al Govern de la regidora Lucía Martín les “qüestions urgentíssimes” que el nucli urbà necessita resoldre d’una vegada per totes.

Continua llegint

La restauració de Sant Andreu entra a l’UCI

Economia

“Hem entrat a l’UCI“. Així de contundent es mostra el gerent del Beny Sant Andreu, Francisco Javier Alforcea, després d’assabentar-se de les restriccions del Govern de la Generalitat contra la COVID-19. Ell aquest dijous ja tenia assumit que no podria obrir per un problema personal del seu cuiner; el que no esperava, però, és que des de divendres i fins d’aquí a 15 dies, com a mínim, tampoc ho pugui fer. Al seu parer, la situació actual pel sector és “caòtica”.

Continua llegint

Toni i Marc es consagra com la referència de la qualitat càrnica

Contingut patrocinat

Si per una qüestió serà recordada la pandèmia de la COVID-19, serà per com la població es va bolcar a les cuines. Més que una obligació sanitària, el confinament també ha sigut un descobriment gastronòmic. I és que tothom, amb temps i interès, ha sigut capaç de treure el xef que porta al seu interior. Ara bé, què és del tot imprescindible per aconseguir un plat brillant? Productes de la màxima qualitat.

Continua llegint

‘Gràcies veïns i veïnes’

Opinió

Des de L’Eix Comercial de Sant Andreu, voldríem agrair als veïns i veïnes de Sant Andreu, l’estima i el reconeixement cap el comerç de proximitat demostrat durant els dies de confinament i els posteriors.

Continua llegint

El comerç fia la seva supervivència a la campanya de Nadal

Economia

“Estem malament, aquest darrer agost ha estat molt fluix i si no tenim una bona precampanya de Nadal, al febrer ho podem passar molt malament“. Així de contundent és el president de l’Eix Comercial de Sant Andreu, Pròsper Puig, qui ja ha vist tancar 16 botigues de la seva entitat. Segons explica, tot el comerç s’aferra “a les festes i al fet que no ens tornin a tancar”.

Continua llegint

1 3 4 5 6 7 12
Vés a dalt