El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Festa comercial per preinaugurar el nou carrer Gran

Economia

Botigues al carrer. Al llarg de tot aquest dissabte els comerços associats de l’Eix Comercial, Sant Andreu Comerç Nord i l’Onze de Setembre sortiran amb les seves carpes per inaugurar parcialment el nou carrer Gran de Sant Andreu. Tot i la imatge que encara dona la via és d’estat d’obres, els botiguers esperen que els darrers detalls no siguin impediment per celebrar la seva festa comercial.

 

Per tal de dinamitzar la jornada, a la via pública no només hi haurà entitats i comerciants. Mentre que pels més menuts s’instal·laran jocs infantils i es preveu l’actuació d’animadors, pels més grans hi haurà preparada tota una ambientació musical. De fet, s’espera que fins a les 22 hores no s’acabi la festa que anirà per tot el carrer Gran de Sant Andreu, des de la rambla de Fabra i Puig / Onze de Setembre, fins a l’alçada del carrer de la Tramuntana. Tot plegat, per dinamitzar el comerç de proximitat entre els veïns i les veïnes i gaudir d’un carrer pacificat.

Cal recordar que va ser a principis de maig de 2018 quan les retroexcavadores van entrar a treballar sobre el carrer Gran. Més enllà de les molèsties habituals i d’una intensa campanya per no perdre clientela, la major part dels botiguers celebren que 400 dies després la columna vertebral de Sant Andreu ja presenti una imatge més còmoda pel vianant. Si més nom destaquen aspectes a millorar com les noves jardineres i els elements que les envolten. Qüestions que confien que es resolguin amb els retocs finals a la via.

1 Comentari

  1. Les obres del carrer Gran , són la prova de la falta de coneixement del barri dels responsables . El carrer Malats és la via més directa i la més adient per connectar Concepció Arenal amb Torras i Bages ó anar direcció Bon Pastor,doncs el tram entre Carrer Gran i Torras i Bages és el últim en acabar-se, tot el tràfic de camions comercials de Malats gira per Sant Mariå, al arrivar a Servet no poden girar, ja han arrancat un arbre i fet malbé varias pilones i parets…..fins quant no escoltaran a els veïns!!!!

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Economia

Vés a dalt