El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Les obres de la nova trama de carrils bici començaran abans de l’estiu

Societat

La societat Barcelona – Sagrera Alta Velocitat (BSAV) ha tret a licitació aquesta passada setmana el contracte per executar la nova trama de carrils bici que s’ha d’estendre al voltant del carrer del Pare Manyanet. Segons fonts de BSAV, està previst que els operaris comencin a treballar just abans de l’estiu, entre els mesos de maig i juny de 2022. El cost de les obres serà aproximadament de 800.000 euros (sense IVA).

 

La sortida a licitació d’aquestes obres era anhelada des de feia temps per l’AFA de l’Escola Turó Blau, que des de fa mesos reivindica alguna actuació urbanística per reduir el trànsit del carrer del Pare Manyanet, De fet, a principis de desembre desenes de famílies es van tornar a concentrar a les portes del centre per reclamar actuacions en el context de les Revoltes Escolars.

“Quan vam veure que no es licitaven les obres al novembre com ens havien dit, vam decidir fer una nova acció i tallar el carrer del Pare Manyanet”, explica el representant de la comissió de pacificació dels entorn del Turó Blau, Martí Badal. En aquest sentit, el membre de l’AFA constata que tant Ajuntament com el Consell del Districte els han mostrat el seu suport, però “ens agradaria que pressionessin més a qui ha d’executar l’obra”, subratlla. En cas que el calendari no es compleixi, insisteix que des de les famílies s’organitzaran noves accions.

En vermell, el nou tram de carril bici que s’executarà // BSAV

Però per on discorreran aquests nous carrils bici? Pels carrers de Pare Manyanet, Gran de la Sagrera, Berenguer de Palou, Josep Soldevila i Gran de Sant Andreu. Ja de cara al futur (però encara sense data i sense partida pressupostària municipal), BSAV també executarà els nous carrils bici pels carrers del Cinca, Fernando Pessoa, Palomar i Ferran Junoy, amb la intenció d’acabar de cosir la xarxa ciclable ubicada més a l’est de Sant Andreu.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt