El diari independent de Sant Andreu de Palomar

La rambla de Fabra i Puig serà repavimentada

Societat

La darrera Comissió de Govern de l’Ajuntament de Barcelona ha aprovat el projecte per canviar la pavimentació del tram central de la rambla de Fabra i Puig. En concret, l’obra es durà a terme entre els carrers Gran de Sant Andreu i Concepció Arenal i comptarà amb un pressupost de 844.000 euros públics (IVA inclòs). Un cop es publiqui l’aprovació al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona, els veïns, comerciants i entitats podran presentar les seves al·legacions al projecte durant els 30 dies següents.

 

La darrera vegada que es va pavimentar la rambla va ser l’any 2017 i, encara que estava previst actuar sobre tota la seva longitud (des de Concepció Arenal fins a Josep Soldevila), al final únicament es va operar en el tram denominat com a Onze de Setembre. L’obra aleshores ja es va dividir en quatre fases i tenia com a objectius millorar un sòl molt deteriorat i diferenciar amb asfalt sobreimprès els espais que han d’ocupar les terrasses.

Fotografia | Ajuntament de Barcelona

2 Comentaris

  1. Abans de gastar fans diners amb la pavimentació de la rambla/terrasses,potser caldria revisar tots els carrers que foten pena i són una clar atentat per la gnt que amincamb dificultat. Entesos,?aixòva per els ILUMINATIS de despatx

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt