El diari independent de Sant Andreu de Palomar

L’Ajuntament va invertir 3.800 euros en l’estudi de mobilitat del carrer Gran

Societat

La regidora de Sant Andreu, Lucía Martín, ha fet públic en la darrera Audiència Pública que l’Ajuntament va invertir 3.800 euros en el pla de mobilitat redactat arran la pacificació del carrer Gran de Sant Andreu. Una feina encarregada en l’anterior mandat que, entre línies, la mateixa regidora ha considerat insuficient, ja que ha assegurat que el nou estudi de mobilitat que ha demanat el consistori “abraçarà una superfície més gran i el cost serà significativament superior“.

 

Si bé Martín no ha precisat quants diners públics costarà aquest segon estudi de mobilitat, sí que ha avançat que la seva presentació serà a voltants de final d’estiu. En paral·lel, la regidora tampoc ha precisat si aquest estudi contemplarà la segona fase de la pacificació del carrer Gran (entre Joan Torras i la plaça de Mossèn Clapés), la qual encara ni ha sortit a licitació. En canvi, sí que ha apuntat que el nou pla de mobilitat podrà ser modificat en funció de les demandes veïnals i la fluctuació del trànsit.

Cal tenir en compte que aquest nou encàrrec ve després de mesos de protestes veïnals pel fort increment del trànsit al Casc Antic, principalment als entorns de la plaça de Marià Brossa. La comunitat veïnal d’aquesta zona fins i tot s’ha constituït en la Plataforma per la redistribució del trànsit a Sant Andreu i ja ha dut a terme diverses accions a la via pública per denunciar la seva situació. De fet, han sigut els membres d’aquest moviment els que han conduït al Govern de Martín a fer pública la xifra econòmica que va destinar l’executiu de Sant Andreu en Comú en el moment de replantejar la circulació al voltant del nou carrer Gran.

Fotografia | Imatge d’arxiu

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt