El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Finca situada al carrer de Virgili / DGM

Els lloguers a Sant Andreu pugen un 45% en quatre anys

Economia

Sant Andreu torna a liderar la taula en matèria de lloguer. Segons el portal immobiliari Fotocasa, el preu dels arrendaments s’ha disparat un 45% en només quatre anys, fet que situa al Districte com el territori on més s’han incrementat les quotes de tota Barcelona. Només pel darrere estan Nou Barris (+39,6%) i Horta-Guinardó (30,5%). El mateix portal afegeix que Sant Andreu també va ser el Districte on més van pujar el lloguer al llarg del 2019.

 

Per contra, al Districte de Sant Martí el preu del lloguer en el darrer any ha tocat sostre i ha caigut un 3,3%. Tendència similar a Sants-Montjuïc, on ha baixat un 0,6%. En altres districtes de la ciutat la tendència també ha sigut el congelament de preus, com ara Gràcia (+0,1%), l’Eixample (+1,8%) o Sarrià-Sant Gervasi (+1,9%). En aquests darrers, però, la tendència continua sent positiva.

Pel que fa a Sant Andreu de Palomar, aquest dimarts només es podien trobar dos habitatges per menys de 700 euros, entre els 45 que hi havia publicats al mateix immobiliari que ha fet l’estudi.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Economia

Vés a dalt