El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Sorteig d’entrades per veure ‘El dúo de la Africana’ de La Lírica

Cultura

La Lírica de Sant Andreu portarà al Casal Catòlic la seva nova sarsuela: ‘El dúo de la Africana’, de Miguel Echagaray i Manuel Fernández Caballero. Amb l’objectiu que no et perdis l’estrena, L’Exprés de Sant Andreu et vol convidar per anar completament de franc amb qui tu desitgis a la funció única del proper diumenge 8 de març a les 17:30 hores. Què has de fer? Fer click a ‘M’agrada’ a la nostra pàgina de Facebook i compartir la publicació del sorteig al teu mur. Tens temps fins al dijous 6 de març a les 23:59 hores!

 

La sarsuela, estrenada el 13 de maig de 1893 al Teatre Apolo de Madrid, se centra en un assaig on una humil companyia d’òpera es prepara per a interpretar ‘La Africana’. L’empresari Querubini (Marc Calvo), és un italià molt avar que només pensa en els diners i que està casat amb la tiple, la Antonelli (Alicia Ferrer). Aquesta té una relació amb el tenor, Giuseppini (Facundo Muñoz), que pertany a l’aristocràcia i ha fugit de casa seva perquè està bojament enamorat d’ella. Per una altra banda El Bajo (Jordi Querol) està enamorat d’Amina (Teresa Calvo), la filla de l’empresari, però ella també està enamorada del tenor.

Pel que fa a la representació que produeix La Lírica de Sant Andreu, la direcció musical anirà a càrrec de Xavier Dolç i la direcció escència serà de Marc Calvo. L’obra tindrà una durada de 130 minuts amb entreacte i comptarà amb orquestra en directe i l’actuació del Cor de la Lírica de Sant Andreu. Aquest mitjà de comunicació anunciarà divendres el guanyador o guanyadora de l’entrada doble.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Cultura

Vés a dalt