El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Mor el rector de la parròquia de Sant Andreu, Josep Soler

Societat

El rector de la parròquia de Sant Andreu de Palomar i president del Patronat de la Fundació Casa Asil, Josep Soler i Llopart, ha mort aquest matí de dissabte a l’edat de 70 anys. Tal com han confirmat a L’Exprés de Sant Andreu fonts properes a Soler, el rector ja va ser ingressat a l’hospital el passat dia 2 de gener per problemes cardíacs, però a l’endemà va ser donat d’alta. Tot i que la causa de la mort podria estar relacionada amb un problema de cor, en morir a la seva residència parroquial li serà practicada l’autòpsia.

 

Natural de Vilanova i la Geltrú, Soler portava una dotzena d’anys com a rector de Sant Andreu. Respecte a la missa que s’hi va celebrar ahir, però, aquesta darrera ja no la va oficiar, sinó que se’n va encarregar el sacerdot adscrit, Isaac. Al llarg de tot el matí alguns feligresos s’han apropat fins a l’església després d’assabentar-se, sorpresos, de la notícia.

19 Comentaris

  1. Primer párroco, promotor, de la Parroquia de S.Enric d`Ossó de Can Vidalet (Hospitalet) Su huella como sacerdote, entregado, fiel, emprendedor, cercano …, está viva y será imborrable . El nos seguirá acompañando. GRACIAS
    Carmen Puig Zanui,

    • Que descanse en paz mi gran amigo Pep Soler los años que habíamos coincidido en retiros y encuentros de Arciprestazgo,nos queríamos y respetabamos

  2. Els monitors de l’esplai de la Sagrera dels anys setanta el recordem amb molt d’afecte. Llavors era un jove seminarista que participava amb nosaltres de les colònies. El recordarem.

  3. La vetlla de Mn. Josep Soler serà al tanatori Sancho de Ávila demà dilluns 6 de gener, de 18.00 a 21.00 hores, i dimarts 7 de gener, de 10.00 a 13.00 hores.

    La cerimònia del comiat tindrà lloc dimarts, 7 de gener a les 16,30 hores a la parròquia de Sant Andreu de Palomar.

  4. Que al cel sia. Els frares de Vilanova i La Geltrú el coneixien moklt. Preguem tots per ell que segur que ell ja prega per tots nosaltres. fra Josep Gendrau i Valls franciscà.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt