El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Plats saludables i integradors ‘made in Sant Andreu’

Economia

La cooperativa TEB Barcelona, ubicada a Sant Andreu, ha estrenat una nova línia de productes d’alimentació saludables, 100% naturals i fets amb responsabilitat social. Sota la marca ‘La Despensa Social’, el grup que treballa per la inclusió de persones amb diferents tipus de discapacitats intel·lectuals, inclourà al mercat dos productes nous.

 

Per una banda ‘La Despensa Social’ oferirà rissottos preparats de bolets amb llavors de sèsam, així com d’espàrrecs amb llavors de lli, i de carbassó i tomàquet amb llavors de xia. I per l’altra, els treballadors del TEB també preparan Quinoa amb les mateixes varietats que els rissottos. Les receptes, molt fàcils de preparar segons els responsables, eviten fer servir conservants, colorants o afegits i opten per superaliments com les llavors de lli, la xia, el sèsam i la quinoa, rics en aminoàcids essencials, omega-3, fibra i minerals.

Les receptes les mesclen i envasen treballadors i treballadores amb discapacitat intel·lectual a les sales d’alimentació certificades dels centres TEB/Sant Andreu i TEB/Verdum. Després els productes es traslladen fins als supermercats Veritas, cadena que s’encarregarà de la distribució i venda dels preparats. A més, els responsables del TEB ja han comunicat que en breus els plats també es podran trobar a les botigues Coopmercat.

Els nous productes de ‘La Despensa Social’ // TEB BARCELONA

El TEB Barcelona, amb seu al carrer de Fernando Pessoa, forma part del Grup Cooperatiu TEB, un conjunt d’entitats socials sense ànim de lucre que donen oportunitats laborals o serveis de qualitat a més de 1.000 persones a Barcelona i la seva àrea metropolitana. Nascut fa més de 50 anys, el TEB manté com a missió la promoció social i la vida inclusiva de la persona amb discapacitat intel·lectual a través de la generació d’ocupació, la vida independent, l’atenció diürna especialitzada i l’esport, com són els Memorials Francesc Martínez de Foix.

Fotografia | TEB Barcelona

1 Comentari

  1. Vaya telenovela… En Sant Andreu la gente solo reconoce como andreuenc al diario Andreuenc. Incluidos los políticos. Y así es porque lo dicen ellos por detrás.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Economia

Vés a dalt