El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Ja és públic el programa de Festa Major de Sant Andreu

Societat

Després de fer públic el cartell de la Festa Major de Sant Andreu, aquest dijous la Comissió de Festes de Sant Andreu de Palomar ha fet públic el programa amb totes les activitats, concerts i tallers que es desenvoluparan des del 29 de novembre fins al 8 de desembre. Dotze dies frenètics on tots els veïns i veïnes de Sant Andreu de Palomar són cridats als carrers per gaudir de la festa plegats.

 

2 Comentaris

  1. Bon dia, podrien deixar tranquil el barri de Bon Pastor durant les celebracions de l’altre costat de la via com la festa major, els tres tombs… Podríem compartir-ho tot, però a nosaltres ens toquen els trailers, la palla i les cagades i la part bona del barri s’emporta l’espectacle. Gràcies, un vehí de La Maquinista.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt