El diari independent de Sant Andreu de Palomar

2.600 persones assisteixen al cine a la fresca del Canòdrom

Cultura

Un total de 2.600 persones han assistit al cicle Grades Obertes que s’ha organitzat a l’exterior del Canòdrom, durant tot el mes de juliol i fins al 9 d’agost. Aquest any el cicle de cinema a la fresca ha arribat a la seva tercera edició centrat en la temàtica científica, tecnològica i creativa, amb un paper especial per als personatges protagonistes femenins.

 

La primera projecció d’aquest estiu va ser el film de Steven Spielberg, Ready Player One, la qual es va poder veure en tres dimensions. En les sessions posteriors es van fer passis d’Eva, de Kike Maíllo, Gravity d’Alfonso Cuarón, Gattaca d’Andrew Niccol i l’obra magna d’Alejandro Amenábar: Ágora. Per tancar el cicle Grades Obertes al Canòdrom es va programar la pel·lícula Hidden Figures de Theodore Melfi. Totes les projeccions han tingut entrada gratuíta i s’han fet en versió original (subtitulades en castellà).

Grades Obertes ha tingut l’objectiu d’obrir aquest equipament cultural als veïns del districte, per tal de complir amb la demanda de què l’espai pugui complir amb activitats orientades al barri. En aquesta línia i més enllà dels cicles d’estiu, també s’han organitzat en els darrers anys els cicles de tardor i primavera.

El programa “Grades Obertes” va néixer arran la posada en marxa del Canòdrom com a Parc de Recerca Creativa gestionat per Península sota les directrius d’ICUB, impulsat pel Districte de Sant Andreu. Tal com destaca l’Ajuntament, aquest acord ha fet possible la utilització d’una sèrie d’espais d’aquest edifici habitualment no accessibles.

Per últim, posar de relleu que l’edifici està catalogat com a patrimoni arquitectònic de Barcelona per la seva singularitat. Va estar operatiu des de 1964 fins al 2006, quan es van deixar de fer carreres de llebrers perquè passés a ser gestionat per l’Ajuntament de Barcelona.

Fotografia | Ajuntament de Barcelona

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Cultura

Vés a dalt