El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Cine a la fresca i gratuït al Canòdrom

Cultura

Estiu és sinònim de cine a la fresca. Un any més el Districte de Sant Andreu, conjuntament amb el Canòdrom, organitzen el cicle de cinema a la fresca a l’antic equipament de curses de gossos llebrers. Cada divendres del 7 al 28 de juliol es projectarà una pel·lícula de forma gratuïta a les Grades Obertes.

Banner Ajuntament 300x250
 

Enguany l’organització ha apostat per agafar com a fil conductor la importància sobre com ens construïm al món a través de la identitat, la família i la nostra situació en el món. Per aquesta raó, el primer film a mostrar-se al públic serà «El triángulo de la tristeza», una proposta irreverent carregada d’humor negre i afilat envers els rics.

Més enllà d’aquesat primera ficció, durant el vespre del el segon divendres de juliol serà el torn de la tendra «Petit Maman», una pel·lícula sobre les relacions entre mare i filla en la infància, i ja en tercera projecció, la preciosa «Belle», una versió anime de «La bella i la bèstia» en l’era d’Internet.

Per tancar el mes de juliol, el Canòdrom projectarà el film sud-coreà «Parásitos», pel·lícula que va arrasar als Òscars i que juga constantment amb la comèdia i el drama, passant pels codis del cinema de terror.

Com és habitual, l’entrada serà lliure i no cal cap mena d’inscripció. Ara bé, com que enguany la plaça està en obres, el cinema passarà a fer-se només a les Grades i l’aforament serà més reduït, per la qual cosa es recomana arribar amb temps. L’obertura de les portes és a les 20.30 hores i hi haurà servei de bar. Qui vulgui es podrà portar el seu coixí de casa per estar més còmode. Les pel·lícules es començaran a projectar a les 21.45 hores.

Fotografia | Ajuntament de Barcelona

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Cultura

Vés a dalt