El diari independent de Sant Andreu de Palomar

La UE Sant Andreu es fa viral

Esports

Twitter torna a superar la vida real. El que havia de ser un partit més de pretemporada contra el CE Júpiter (3 a 0 a favor dels interessos dels quadribarrats), s’ha convertit en viral per un tuit del compte del club. Tot plegat, pel doble canvi que va efectuar l’entrenador de la UE Sant Andreu, Mikel Azparren, al minut 80 del partit.

 

La sortida del camp d’Elhadji i Juanan va provocar que, per casualitat, coincidissin per entrar al camp els jugadors Franco i Rivera. Cognoms sense gaire transcendència per la seva popularitat, però que han sigut bons ingredients per les bromes dels tuitaires en recordar-se de (Francisco) Franco i (Primo de) Rivera i els seus símils.

Fotografia | UE Sant Andreu vs CE Júpiter //  Judit Andreu

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Esports

Vés a dalt