El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Montse Benedí / DGM

Montse Benedí va ser assetjada per un polític de Sant Andreu

Política

La regidora d’ERC i presidenta del Districte de Sant Andreu, Montse Benedí, ha revelat públicament que un conseller del mateix districte la va assetjar fins a tres vegades diferents en el mandat 2011 – 2015. Segons ha explicat en exclusiva al programa ‘Onada Feminista’ de la ràdio UAB Campus Mèdia, l’actitud d’aquest conseller només va cessar quan el va amenaçar de denunciar-lo.

 

“La tercera vegada que la cosa va pujar de to li vaig dir que, si continuava comportant-se d’aquella manera, el denunciaria; així es va acabar”, ha explicat Benedí. Segons ha assenyalat l’aleshores consellera del grup municipal d’ERC, va decidir no fer-ho públic per decisió pròpia, tot i que “hi ha persones del meu entorn que ho sabien i em van donar tot el seu suport”. L’única dada que ha aportat Benedí és que l’assetjador era company de la sala de plens del Districte de Sant Andreu, però d’una altra formació política.

En la mateixa línia, Benedí ha denunciat que aquest assetjament també se li ha presentat entre el món associatiu. Tot i que el fet es va produir d’una forma diferent, la regidora ha assegurat que un president d’una entitat també la va intimidar.

Per últim, la presidenta del Districte (ara número 4 a la llista municipal d’ERC pel 26M) ha denunciat que en alguns actes institucionals se li ha intentat relegar per la seva condició de dona. “A algú li he hagut de recordar [en determinats actes protocol•laris] que el meu lloc anava per davant del dels homes”.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Política

Vés a dalt