El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Silvia Federici, cap de cartell de la Fira Literal

Cultura

Aquest cap de setmana la Fabra i Coats acollirà la cinquena edició de la Fira Literal, la fira dels llibres i les idees radicals. Com acostuma a ser habitual, els organitzadors han tornat a situar com a cap de cartell a un referent del món de les lletres i l’activisme social. En aquest cas, l’escriptora i activista del moviment marxista i feminista, Sílvia Federici, serà la cap de cartell d’enguany.

 

Després de cinc anys al recinte fabril, els responsables de la fira tornen a agrair la fidelitat dels veïns i seguidors de l’esdeveniment. Segons assenyalen, aquest fet demostra “la capacitat de convocatòria cultural, ja que aconsegueix omplir el recinte durant tres dies només 15 dies després de Sant Jordi“. Com s’ho han fet per aconseguir-ho? Mitjançant la connexió entre editorials independents amb un públic carregat d’inquietuds polítiques i culturals.

Tal com defensen, “Literal és una fira d’idees i llibres radicals”. Mentre que per una banda s’hi pot trobar tot un festival literari, per l’altre l’assistent pot gaudir d’un mercat del llibre i una programació cultural i gastronòmica. A més, enguany l’oferta musical pretén ser una tònica al llarg de tot el cap de setmana, motiu pel qual ja s’ha programat tota una agenda de concerts. Pel que fa a l’àmbit de la gastronomia, asseguren que tota l’oferta es reproduirà des dels principis de l’Economia Social i Solidària: productes artesans, ecològics i de proximitat.

La Fira Literal també ofereix oferta gastronòmica als visitants / FIRA LITERAL

Per últim, el que aquest 2019 tampoc faltarà serà la Literal PRO. Aquesta pretén establir-se com una fira de referència per a editorials petites i mitjanes per a la compra i venda de drets a nivell europeu. D’aquesta manera, amb la Literal PRO persegueixen convertir-se en una cita imprescindible al calendari pels professionals del sector de tot Europa i del món que trobaran a Barcelona, un espai per a l’intercanvi fructífer per als seus negocis i per als llibres.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Cultura

Vés a dalt